خانه / دسته‌بندی نشده / نمای سیمان سفید، ساختمان مسکونی دریاگوشه در متل قو

نمای سیمان سفید، ساختمان مسکونی دریاگوشه در متل قو

پروژه های برجسته: وقتی خانه ای در شمال ایران را در ذهن تصور میکنیم، مفهوم فضای خانه، عموما و از دیر باز، از چهارچوب دیوار های محیطی فراتر می رود و بخشی از طبیعت و فضای پیرامون را در بر می گیرد.
ساختمان مسکونی دریاگوشه پروژه ای خاص و منحر به فرد که در استان مازندران، شهر متل قو واقع شده است و اخیرا توسط “دفتر مهندسان مشاور پادیر” در مساحتی بالغ بر ۱۳۰۰ متر مربع طراحی و اجرا شده است و به خوبی توانسته است تلفیقی از معماری و طبیعت را به عرصه ی طهور برساند، اگر شما هم شیفته ی طراحی ساختمان مسکونی دریاگوشه شده اید با این مطلب از چیدانه همراه باشید تا شما را با روند طراحی ساختمان مسکونی و بخش های مختلف آن بیشتر آشنا کنیم.!

مطالب بیشتر: طراحی ویلا دوبلکس مدرن، ویلایی برای مایا در رودهن



مشخصات عمومی ساختمان مسکونی دریاگوشه متل قو

  • نام پروژه: ساختمان مسکونی دریاگوشه
  • معمار یا دفتر معماری: مهندسان مشاور پادیر، سعید میرمحمد صادقی، لادن زارعی 
  • موقعیت: استان مازندران، شهر متل قو، بلواردرياگوشه، کوچه يازدهم، پلاک ۶۹
  • کارفرما: عباس ذوالقدر
  • تیم طراحي: بنفشه زارعی
  • مدیرپروژه: عباس ذوالقدر
  • کنترل پروژه: نسیم میثاقی
  • اجرا: عباس ذوالقدر، مهدی محمدی، بابک نوفرستی، امیرعلی باقری، حشمت ملک زاده
  • مالی و پشتیبانی: مهسا بابایی، مرتضی فراهانی، فرهنگ محمدی
  • طرح سازه: علیرضا رضاییان، جواد هدایتی
  • تأسیسات برقی: سیاوش جلیلی، اردلان دارالضربی
  • تأسیسات مکانیکی: عارف صمدی
  • اجرای فضای سبز: کوروش ابراهیمی، مصطفی شعبانی، امیرعلی باقری
  • سه بعدی سازی: پویا خسروجردی
  • عکاس یا عکاسان: علی دقیق، محمد بنایی
  • مساحت زیربنا: ۱۳۰۰ مترمربع
  • مساحت زمین: ۴۰۰ مترمربع

مطالب بیشتر: معماری آپارتمان مسکونی، ساختمان ۲۱۳ در مشهد



چالش های پروژه ساختمان مسکونی دریاگوشه

موضوع پروژه، طراحی آپارتمان های مدرن هم مساحت و در چهار طبقه، و مجموعا ۸ واحد بود.

این موضوع باعث می شد که ناچار طبقه همکف کاملا به پارکینگ ساختمان های مسکونی اختصاص پیدا کند و به منظور تامین پارکینگ ها، پله های ارتباطی طبقات در منتهی الیه شمالی زمین جانمایی شد.

این موضوع کیفیت دسترسی اصلی به طبقات ساختمان مسکونی دریاگوشه را نا مطلوب می کرد چون بایستی از داخل پارکینگ این دسترسی تامین میشد. علاوه بر این به دلیل عقب نشینی از امتداد خیابان جنوبی که از ضوابط شهرداری این منطقه می باشد، فضای با قیمانده ی محوطه ی جنوبی بسیار محدود بود.

مطالب بیشتر: ویلای سفید رستم، میان باغ های سرسبز تنکابن



ایده ها و روند طراحی ساختمان مسکونی دریاگوشه

ایده ی طراحی ساختمان مسکونی دریاگوشه بایستی کیفیت مناسبی برای ورود و دسترسی اصلی به طبقات تامین می کرد، بایستی محوطه ی جنوبی را تا جایی که امکان دارد توسعه می بخشید، و بایستی جواب مناسبی می بود به مسائل اقلیمی منطقه قرار گیری ساختمان، که شمال کشور است.
ایده ی طراحی در جواب محدودیت های بالا، ایجاد شیاری در مرکز توده ی ساختمان مسکونی دریاگوشه بود. این شیار ( ووید- تهی) در طبقه همکف راه ورودی مناسبی به ساختمان تامین می کند، و به جای احساس اینکه از داخل پارکینگ به ساختمان دسترسی داریم، این احساس را ایجاد می کند که از داخل حیاط این دسترسی تامین شده است. بعلاوه در طبقات بالا دید و ارتباط واحد ها با بیرون را وسیع تر کرده است و علاوه بر آن به کوران و جا به جایی طبیعی هوا در مرکز ساختمان مسکونی دریاگوشه کمک کرده است.

مطالب بیشتر: خانه ویلایی دوبلکس ایرانی، خانه شماره سه در شیراز



این ووید میانی، امکان این را ایجاد کرده است که تراس واحد های ساختمان مسکونی دریاگوشه حال و هوای حیاط اختصاصی در آپارتمان را داشته باشند و به عنوان امتداد فضاهای داخلی، مرز بین داخل و خارج اپارتمان را کم رنگ کند.

مطالب بیشتر: بازسازی ویلای قدیمی، خانه رویداد در کوهپایه های دماوند



معماری داخلی پروژه ساختمان مسکونی دریاگوشه

در طراحی داخلی ساختمان مسکونی دریاگوشه، به جای محدود شدن به تزیینات داخلی سعی در این بوده است تا حداکثر دید و ارتباط از فضای داخل اپارتمان ها با فضای خارج و تراس جنوبی و وید میانی بنا ایجاد شود، هدف این بوده است تا فضای داخلی در محدوده ی معمول یک اپارتمان حدود صد متر مربعی باقی نماند.
در انتخاب مصالح و رنگ های ساختمان مسکونی دریاگوشه، سعی شده است تا هم فضای داخلی خانه و هم پوسته خارجی ساختمان، پس زمینه ای آرام برای سبزینگی همیشگی ای که از محیط پیرامون دیده می شود باشد.

مطالب بیشتر: بازسازی ویلا در شمال،ویلای لانک در جاده چالوس



در فضای سالن اصلی ساختمان مسکونی دریاگوشه سعی شده است که کارکرد چند گانه داشته باشد، و به همین دلیل، اپن آشپزخانه چرخ دار و قابل جا به جایی طراحی شده است تا بتواند در صورت نیاز جلوی دیوار شمالی سالن قرار گیرد، تا فضای آزاد  بیشتری در نشیمن اصلی برای رفت و آمد و استفاده از تراس خانه و آشپزخانه ایجاد کند.
با توجه به اینکه برای ایجاد کف های طبقات از سیستم سازه ای وافل استفاده شده است، در طراحی سقف نشیمن از فضای خالی زیر قطعات وافل  برای ایجاد عمق بیشتر در سقف نشیمن اصلی ساختمان مسکونی دریاگوشه استفاده شده است.

مطالب بیشتر: بازسازی خانه روستایی ، خانه ماسوله در میان کوه های مه گرفته گیلان



طراحی تراس پروژه ساختمان مسکونی دریاگوشه

در طراحی و جانمایی تراس ساختمان مسکونی دریاگوشه سعی بر این بوده است تا تراس ها به عنوان امتداد فضای داخلی کارکرد داشته باشد و با ایجاد صفحات پرچین مانندی از فضای سبز ضمن ایجاد پیوستگی بین نمای ساختمان و فضای سبز ویلا محیط اطراف کیفیتی و کاربردی مشابه یک حیاط اختصاصی را داشته باشد. اجرای پوسته ی نما کارکردی مشابه سایبان دارد که از سقف تراس ها در هر طبقه آویخته شده است تا از شدت نور آفتاب تابستان بکاهد و در فصول سرد نیز مانعی برای تابش اشعه مایل خورشید به داخل فضای ساختمان مسکونی دریاگوشه نخواهد بود.

مطالب بیشتر: خانه های مدرن در ایران، خانه ی رویایی پروا در دل جنگل های مازندران!      


به شما پیشنهاد میکنیم ویدئوی بالا را که درباره ی طراحی و اجرای ساختمان مسکونی دریاگوشه میباشد حتما مشاهده کنید!

 

برای دیدن تصاویر و سایر نقشه های ساختمان مسکونی دریاگوشه در متل قو از پروفایل “مهندسان مشاور پادیر” دیدن کنید!

برای اینکه بتوانید پروژه ی خود را در بخش پروژه های برجسته چیدانه با نام خودتان ثبت کنید کافی است، عکس پروژه و مشخصات خود را به تلگرام چیدانه ۰۹۰۳۵۵۵۰۱۴۸ ارسال کنید.

مطالب بیشتر: بازسازی خانه های قدیمی، با الهام از عدد ۷ در خانه ۵۵ ساله اصفهان!

خانه حياط آبي، به رنگ آسمان آبي اصفهان

طراحی داخلی واحدهای ۷۰۶ و ۷۰۷ برج های دوقلو کیش به روایت تصویر

ویلای هفت سنگان، زیباترین ویلای قزوین با طراحی مدرن!

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

دیزاین آشپزخانه مدرن، ۱۰ دکوراسیون شیک و زیبا از برترین خانه های چیدانه!

انتخاب سبک مناسب برای فضای آشپزخانه از آن جهت اهمیت دارد که می تواند بر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *